[Κυρ 21 Δεκ 14, 11.00] Εκλογές και Σύνταγμα: Η χαμένη ευκαιρία του 1974 επιστρέφει

dddada

Το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής (ΙΝΣΠΟΛ) και η ιστοσελίδα πολιτικής ενημέρωσης και γνώμης rizopoulospost.com σας προσκαλούν στη εκδήλωση με τίτλο «Εκλογές και Σύνταγμα: Η χαμένη ευκαιρία του 1974 επιστρέφει».

Οι ομιλητές θα αναφερθούν στις νέες προκλήσεις του πολιτικού μας συστήματος, στα σενάρια εξελίξεων την επόμενη ημέρα της προεδρικής εκλογής και ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάσει τις ιδέες του για μια αληθινή Συνταγματική Μεταρρύθμιση, για ένα πολίτευμα ενισχυμένης λαϊκής κυριαρχίας και πλήρους διαχωρισμού των εξουσιών.

Ομιλητές:

– Σπύρος Ριζόπουλος: Επικοινωνιολόγος, ιδρυτής της ιστοσελίδας rizopoulospost.com
– Θεόδωρος Πολυζωίδης, Επιχειρηματίας («Δημοκρατικοί»)
– δρ. Σωτήρης Μητραλέξης, διευθύνων εταίρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής (ΙΝΣΠΟΛ)
– Αθανάσιος Γραμμένος, Πολιτικός Επιστήμονας – Κοινόν Ωρωπίων, διευθυντής

Συντονιστής: Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης, χρηματοπιστωτικός σύμβουλος

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, 11.00-14.00, στο ξενοδοχείο HILTON, αίθουσα Σαντορίνη ΙΙ, στα πλαίσια του Money Show.

rpinspol lg(Επ’ ευκαιρία της ημέρας, διαβάστε το αφιέρωμα του ΙΝΣΠΟΛ στην επέτειο εκατόν ογδόντα ετών από ιδρύσεως του βρετανικού Conservative Party).

Advertisement

About inspol

Γεννήτρια πολιτικής σκέψης, αιτία πολιτικής πράξης. conservatives.gr
This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.