Αλλαγή σκυτάλης στο ΙΝΣΠΟΛ

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου εξελέγη το νέο συμβούλιο εταίρων του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής (ΙΝΣΠΟΛ), το οποίο έχει πλέον την ακόλουθη σύσταση:

 

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ δρ Άγγελος Χρυσόγελος γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και εργάζεται ως Academy Senior Fellow στην δεξαμενή σκέψης Chatnam House του Λονδίνου, ενώ προηγουμένως εργάστηκε ως λέκτωρ ευρωπαϊκής και διεθνούς πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Limerick στην Ιρλανδία. Είναι διδάκτωρ πολιτικών και κοινωνικών επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο διεθνών σχέσεων και διπλωματίας από το Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας και πτυχίο πολιτικών επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Clingendael στην Χάγη, το Wilfried Martens Centre for European Studies στις Βρυξέλλες και το Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάλυση εξωτερικής πολιτικής, κόμματα και κομματικά συστήματα στην Ευρώπη, τον λαϊκισμό στην Ευρώπη και στον κόσμο και την ελληνική πολιτική.

 

Διευθύνων Εταίρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής:

ant2 Ο Γιώργος Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2006 από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιου. Το 2009 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδίκευση «Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγικές Σπουδές» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το ίδιο έτος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Κατά την περίοδο 2006-2007 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής στο τομέα Πολιτικής Ανάλυσης και Επικοινωνίας. Το 2009 εργάστηκε ως δόκιμος ερευνητής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων στο Κέντρο Ευρωατλαντικών Μελετών. Το 2010 διοργάνωσε σειρά ομιλιών με θέμα  «Η ελληνική κρίση ως ευκαιρία για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο» στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεργασία με τον ηλεκτρονικό ιστότοπο ΠΠΟΛ. Επίσης έχει δημοσιεύσει μια σειρά άρθρων στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του ΙΔΚΚ, του ΙΔΙΣ και στο διαδικτυακό περιοδικό Αντίφωνο με θεματολογία διεθνολογικού ή πολιτικού περιεχομένου.

 

Εταίρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής:

10352780_10152471196816757_5743683868764084800_nO Tηλέμαχος Χορμοβίτης γεννήθηκε το 1978 στην Πρέβεζα. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MScEcon) από το University of Wales, Aberystwyth στη «Διεθνή Ιστορία του 20ου αιώνα». Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλογού Αθηνών και εργάζεται ως δικηγόρος από το 2004. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Καθημερινή», στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Metropolis Weekend» και στην ιστοσελίδα e-rooster.gr. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συντηρητικού-φιλελεύθερου μπλογκ «Μπλε Μήλο».

 

 

 

Advertisement

About inspol

Γεννήτρια πολιτικής σκέψης, αιτία πολιτικής πράξης. conservatives.gr
This entry was posted in Το Ινστιτούτο. Bookmark the permalink.