Αλλαγή σκυτάλης στο ΙΝΣΠΟΛ

Το νέο συμβούλιο εταίρων του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής (ΙΝΣΠΟΛ) έχει την ακόλουθη σύσταση:

 

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ δρ Άγγελος Χρυσόγελος είναι πρόεδρος του ΙΝΣΠΟΛ. Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και εργάζεται ως Ερευνητικός Εταίρος στο Hellenic Observatory του London School of Economics and Political Science (LSE), ενώ προηγουμένως εργάστηκε ως Academy Senior Fellow στην δεξαμενή σκέψης Chatham House του Λονδίνου και ως λέκτωρ ευρωπαϊκής και διεθνούς πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Limerick στην Ιρλανδία. Είναι διδάκτωρ πολιτικών και κοινωνικών επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο διεθνών σχέσεων και διπλωματίας από το Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας και πτυχίο πολιτικών επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Clingendael στην Χάγη, το Wilfried Martens Centre for European Studies στις Βρυξέλλες και το Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάλυση εξωτερικής πολιτικής, κόμματα και κομματικά συστήματα στην Ευρώπη, τον λαϊκισμό στην Ευρώπη και στον κόσμο και την ελληνική πολιτική.

 

Διευθύνων Εταίρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής

no-profile-picΟ Ιωάννης Λάμπρου είναι διευθύνων εταίρος του ΙΝΣΠΟΛ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ σε μεταπτυχιακό επίπεδο σπούδασεΠολιτική Γεωγραφία και Στρατηγικές Σπουδές στο King’s College στο Λονδίνο. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου. Κείμενα του για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ζει μόνιμα στο Αιγάλεω Αττικής.

 

Διευθύνων Εταίρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής

stamatelopoulos

Ο Λεωνίδας Σταματελόπουλος είναι εταίρος του ΙΝΣΠΟΛ. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής και της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέκτησε μεταπτυχιακό διπλώμα στην Πολιτική Επιστήμη του ομώνυμου τμήματος του ΕΚΠΑ και διατελεί υποψήφιος διδάκτωρ στην ιστορία των πολιτικών ιδεών στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Επίσης είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, πλέον εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και συμμετέχει στην συντακτική ομάδα του περιοδικού «Νέο Πλανόδιον».

Advertisement

About inspol

Γεννήτρια πολιτικής σκέψης, αιτία πολιτικής πράξης. conservatives.gr
This entry was posted in Το Ινστιτούτο. Bookmark the permalink.