ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

17457470_769770149870433_6599178375327743254_n

 

Την Τρίτη, 4 Απριλίου έλαβε χώρα, με επιτυχία, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Webster στην Πλάκα εκδήλωση με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση και Ελληνική  Ιδιαιτερότητα». Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής Κώστας Μελάς, η ομότιμος καθηγήτρια Ιωάννα Τσιβάκου, ο δημοσιογράφος Αθανάσιος  Παπανδρόπουλος, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Μάκης  Βορίδης, ο  αντιπρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου «Σύνθεσις»  Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο εταίρος του Ινστιτούτου Συντηρητικής Πολιτικής Λεωνίδας Σταματελόπουλος.

Το Ινστιτούτο Συντηρητικής  Πολιτικής  θα ήθελε να ευχαριστήσει την Κοινότητα Διαλόγου «Σύνθεσις» για τη συνεργασία στην συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Ευχαριστίες στους ομιλητές της εκδήλωσης για την παρουσία και τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Τμήμα AHEPA Αθηνών (HJ-1), στο Πανεπιστήμιο του Webster, στον υπεύθυνο του Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Webster  Τομ Μαζαράκη και στον Άκη Ασπρογέρακα από το Αντίφωνο για την εικονοληψία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας, οι συγγραφείς Θεόδωρος Ζιάκας και Γιάννης Καλιόρης, ο  πρώην βουλευτής Επικρατείας Στρατής Στρατήγης και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.

Σύντομα θα αναρτηθούν οι βιντεοσκοπημένες ομιλίες των συμμετεχόντων.

Καλό Πάσχα σε  Όλους.

Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.